Project voor Integraal hotel, 7 villa's en 7 zwembaden

Kaštel, Kaštel, Kroatië
900.000 €
6.815.000kn

Constructie

uitwisseling

  • Geen optie

Over de prijs

Details

Prijs is inclusief 25% BTW

BESCHRIJVING VAN HET HOTELCONCEPT:
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met receptie en restaurant en zeven identieke luxe villa's met zwembaden en een sport- en recreatiegebied.
Het hoofdgebouw van het hotel (begane grond: grote overdekte veranda, receptie, restaurant, op de eerste verdieping zijn er 4 aparte wooneenheden, kamers, elk met eigen badkamer en gang. Deze kamers zijn identiek aan die in vakantievilla's en de enige verschil is dat elk Het hoofdgebouw van het hotel is ontworpen in de stijl van villa's, zodat alles dezelfde visuele identiteit heeft.
7 luxe villa's met elk een eigen privézwembad en 2 overdekte parkeerplaatsen (begane grond: entree, buiten- en binnenlounge, eetkamer, keuken, toilet, sauna en barbecue-nis buiten. Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers, bestaande uit van een slaapkamer met elk een eigen badkamer en een kleine gang.
Elke villa heeft een eigen omheinde tuin op een perceel van meer dan 1000 m2 (gemiddeld). De villa's zijn zo ontworpen en georiënteerd dat elke gebruiker van elke villa volledige privacy geniet. Een dergelijk concept is veeleisend gezien de egalisatie van het terrein, het uitzicht vanuit de woningen en de gewenste maximale zonblootstelling op de zwembaden.
Sport- en recreatiegebied (multifunctioneel terrein 40 x 20m, tennisbaan, buitenfitness) voor alle villagebruikers.
Tussen de villa's en het centrale gebouw gelegen aan de hoofdweg van het dorp is een groene "buffer" zone dicht bebost met inheemse vegetatie. Dit gedeelte bevat sportieve en recreatieve inhoud. De hoofdtoegang tot het integrale hotelcomplex bevindt zich naast het centrale gebouw en leidt de gebruikers met interne communicatie door de bufferzone naar de vakantievilla's.

KARAKTERISTIEKE VAKANTIEVILLA
BOUWOPPERVLAKTE: 304m2, TERREIN: ca. 1.000m2, ZWEMBAD
Het karakteristieke vakantiehuis van het integrale hotelcomplex in Buje is ontworpen als een gebouw met een onregelmatige "L" -vorm, dat in dwarsdoorsnede is opgedeeld in twee functionele eenheden. Op de begane grond is er een woonkamer met entree, woonkamer, eetkamer, keuken, toiletten, sauna en buitenbarbecue. Boven zijn er vier slaapkamers met elk een eigen toilet. De huizen hebben een introvert karakter met gesloten gevels, omsloten door muren met dik groen voor maximale privacy. In het hart van elk perceel is er een overdekt buitenterras met een zwembad dat de buitenwoonkamer van elke unit vormt. Elk huis heeft 2 gedeeltelijk overdekte parkeerplaatsen aan de gevel van de entree. Bij het ontwerpen van de huizen was het doel om een ​​eigentijds ontwerp te bereiken met gebruik van inheemse materialen (bekleding op de begane grond) en het planten van inheemse planten om de geest van de Middellandse Zee te behouden.
De vloeren van de vakantiehuizen, evenals de verdiepingen van het hoofdgebouw, zijn ontworpen als slaapgedeelte, volledig gescheiden van de lounge / restaurant en de receptie om klanten de grootste gemoedsrust te bieden tijdens hun vakantie. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en inkomhal met ingebouwde kleerkast. Het enige verschil is zichtbaar in de ruimte. De kamers van het hoofdgebouw hebben toegang tot de balkons en in de villa's hebben de kamers glazen wanden zonder de mogelijkheid om eruit te komen. Het verschil was te wijten aan de noodzaak voor gebruikers van het hoofdgebouw om toegang te hebben tot de buitenruimte, terwijl elk huis zijn eigen grote tuin en erf heeft. De kamers zijn zo bemeten dat ze individueel voldoen aan de ruimtelijke criteria van een 4-sterrenhotel. De platte daken van de begane grond van de woningen en hoofdgebouwen zijn bekleed met kunstgras om de indruk van isolatie in de natuur compleet te maken.

  • ID: 14801
  • Aantal keer bekeken: 715
Stuur dit naar een vriend